Menu

Ne place să credem ca fiecare buchet sau aranjament floral pe care îl realizăm spune câte o poveste. Prin felul in care combinăm şi asociem culorile, texturile, accesoriile, florile devin purtătoarele unor mesaje. Unele vorbesc despre bucuria de a dărui oamenilor speciali din vieţile noastre, altele vorbesc despre pasiune şi iubire sau despre încercarea noastră de a ne face în fiecare zi viaţa mai frumoasă înconjurându-ne de lucruri simple, dar pline de magie.
Pentru noi este o provocare să asociem fiecărui eveniment important din viaţa clienţilor noştri florile cele mai potrivite, acelea care îi reprezintă şi se apropie cel mai mult de aşteptările lor. Întotdeauana grija pentru detalii este foarte importantă si astfel reuşim sa oferim florilor puteri nebănuite, de multe ori devenind cu ajutorul nostru o formă de comunicare nonverbală.
Fiecare floare, o altă poveste…unei mari diversități de flori tăiate de cea mai bună calitate, adăugăm creativitate, accesorii inedite (din diverse materiale : sticlă, ceramică, tablă, lemn, hărtie), elemente naturale (lemne, fibre textile, muschi de pădure, scoarţă de copac, licheni) ,pasiune şi dragoste pentru flori…

La Storia este de fapt povestea tuturor celor care cred in magia florilor!

back to top

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Login or Register