Menu

Florile pentru nuntă ar trebui să transmită întotdeauna multă bucurie fiind asociate unui moment foarte special, de sărbătoare. De cele mai multe ori alegerea lor are la bază o temă si sunt în legătură directă cu o mulţime de elemente interesante: viziunea mirilor, rochia de mireasă, diverse accesorii, locaţia evenimentului, bugetul.
Noi credem ca în alegerea florilor pentru nuntă cel mai important detaliu este sa-ţi asculţi inima …cele mai frumoase buchete au fost realizate pentru miresele care iubesc florile  şi care au indrăznit să viseze un buchet unic. Cele mai frumoase flori pentru nuntă au fost pentru mirii care ne-au împărtăsit visele lor şi au avut încredere în echipa noastră oferindu-ne posibilitatea de a transpune poveştile lor minunate in creaţii unice şi speciale.
Un simplu buchet de mireasă poate avea o mulţime de semnificaţii. Îl purtăm într-una dintre cele mai importante zile din viaţa noastră si de aceea trebuie să-l preţuim din prima clipa. O parte din energia celui care l-a creat se transmite miresei care îl va pastra mereu în amintirile sale…
Ne dorim ca mirii noştri să–şi  amintească florile de la nuntă cu multă dragoste şi să le preţuiască, de aceea realizarea accesoriilor florale pentru nuntă este pentru noi un act cu totul special care solicită întotdeauna dăruire, concentrare şi empatie faţă poveştile lor .

back to top

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Login or Register